Velkommen til Lumby og Stige Kirker

Nyt kirkeblad

Her i slutningen af ferien er vores nye kirkeblad i produktion og klar til omdeling i uge 34. Hvis man er nysgerring, kan man allerede nu se de mange kommende gudstjenester og aktiviteter her på hjemmesiden og sætte kryds i kalender. Velkommen til alle!

Præsterne kan som altid kontaktes for en personlig samtale og sjælesorg:

Karen Nedergaard tlf. 65 95 50 42  kane@km.dk
          Mette Gabelgaard tlf. 23 29 63 49 mga@km.dk
          Annette Jørgensen tlf. 29 27 65 91  akt@km.dk

Kirkekontorets åbningstider er mandag, tirsdag og onsdag kl. 9.00 - 13.00 og torsdag kl. 12.00 - 16.00.

Kordegn Karen van Durme kan kontaktes på  kvd@km.dk eller tlf. 66 18 70 66 i kontorets åbningstid.

Søndagens tekst

Her kan du læse søndagens tekst.

Ny sognegård i Stige

Kære naboer og besøgende, her kan du læse mere om byggeriet af vores nye sognegård på Stige Kirkegård.

Her kan du læse hvordan bisættelser og begravelser fra Stige Kirke foregår det kommende år.