Babysalmesang

Musikpædagog Rikke Petersen er 40 år og mor til to drenge. Hun er uddannet klassisk fløjtenist og har i mange år arbejdet i folkekirken, både som sanger, musiker og leder af babysalmesang.

Babysalmesang retter sig mod børn fra 0 til ca. 9 mdr. Babysalmesang er 45 min. med ro, glæde og nærvær i smukke omgivelser. Gennem salmesangen får barnet stimuleret de fleste af sine sanser og undervisningen giver et tæt og unikt samvær mellem barn og forældre. Undervisningen tager udgangspunkt i gamle og nye salmer, brugt på en ny, sjov og inspirerede måde. Efter timen vil der være tid til snak og hyggeligt samvær over en kop kaffe.

Babysalmesang starter igen mandag den 22. januar kl. 11.30 i Lumby Kirke

Tilmeldingen sker ved at sende en mail til lumby.sogn@km.dk med navn, telefonnummer og barnets alder. Babysalmesang er gratis og der er et begrænset antal pladser. Medbring et tæppe hver gang.

Sognepræsterne og musikpædagog Rikke Petersen