Konfirmation 2022

KONFIRMANDLISTE

Konfirmationerne nærmer sig, og her kan du se listen med navne, datoer og tidspunkter for konfirmationerne i Stige og Lumby Kirke den 1. og den 8. maj.

TILMELDING

Den digitale tilmelding til konfirmation 2022 er nu lukket, men man kan stadigvæk tilmelde sit barn med papirblanket. Ring eller skriv til Kirkekontoret på tlf. 66 18 70 66 eller kvd@km.dk, så kan vi hjælpe med tilmeldingen.

LØBENDE INFORMATIONER

Efter forældremøderne i starten af skoleåret, lægger vi alle informationer omkring forberedelse og konfirmation på det nye konfirmandkommunikationssystem.

Klik her for at logge på kommunikationssystemet.

Ved spørgsmål, kontakt kordegn Karen van Durme på tlf. 66 18 70 66.

GENEREL INFORMATION

Kirkegang
Konfirmander skal deltage i 10 gudstjenester.
Der er gudstjenester til nogen af konfirmanddagene.

Fravær
Hvis man er syg, skal man give Karen eller Mette besked. På forhånd tak!

Karens mail: kane@km.dk
Mettes mail: mga@km.dk