Alle aktiviteter

Menighedsrådsmøde i Lumby Sognegård

Mandag 27. september kl. 9.30

Torsdag 30. september kl. 11.00

Frokostklubben i Stige Sognegård. Vi mødes en flok herrer, drikker kaffe, småsnakker, hører foredrag, og spiser vores medbragte mad. Alle er velkomne!

Søndag 3. oktober kl. 12.00

Musik i det frie i haven ved Lumby Sognegård. Efter gudstjenesten i Lumby Kirke vil Tine Skau og Kai Stensgaard underholde med en festlig blanding af den flotte irske musik og inciterende rytmer fra den caribisk musik. Tine på blæs og Kai på steeldrum og percussion.

Mandag 4. oktober kl. 9.30

Torsdag 7. oktober kl. 10.00

Kirkens dagligstue i Stige Sognehus. Kom og vær med til hyggeligt samvær, morgenkaffe, sang og en lille fortælling. Kaffe og brød koster 30 kr.

Mandag 11. oktober kl. 9.30

Tirsdag 12. oktober kl. 14.30

En historie om Sydslesvig i Lumby Sognegård. Vores organist Dennis Dingfeld fortæller om, hvordan det er at vokse op og leve blandt et mindretal, og så bliver der også lejlighed til at drikke kaffe og synge nogle sange fra grænseregionen. Velkommen til alle!

Mandag 18. oktober kl. 9.30

Torsdag 28. oktober kl. 11.00

Frokostklubben i Lumby Sognegård. Vi mødes en flok herrer, drikker kaffe, småsnakker, hører foredrag, og spiser vores medbragte mad. Alle er velkomne!

Torsdag 28. oktober kl. 16.00

Menighedsrådsmøde i Stige Sognehus

Onsdag 3. november 2021

Besøg af Nationalmuseet i Lumby Sognegård. Kom og hør den spændende historie om Lumby Kirkes fortid, som museumsfolk fandt frem til, da de undersøgte og beskrev kirken i 2018. Gerne tilmelding i uge 43 på tlf. 66 18 70 66.

Torsdag 4. november kl. 10.00

Søndag 7. november kl. 12.15

Allehelgen frokost i Stige Sognehus. Efter gudstjenesterne i Stige og Lumby Kirke inviterer vi til frokost, hvor alle er hjertelig velkomne.

Torsdag 25. november kl. 11.00

Torsdag 25. november kl. 16.00