Alle aktiviteter

Søndag 21. oktober kl. 17.00

Løvfaldsgudstjeneste i Stige Kirke med Karen Nedergaard. Alle er velkomne til en smuk og rolig gudstjeneste, hvor vi synger efterårets salmer og sange. Bagefter er der kirkekaffe og lejlighed til samvær og snak.

Tirsdag 23. oktober kl. 19.00

Foredrag i Stige Sognehus. Biskop em. Kresten Drejergaard vil fortælle om hans og hans hustrus tid som præstepar i Den danske kirke i Schweitz. Alle er hjertelig velkomne og der kan bestilles kirkebil.

Onsdag 31. oktober kl. 17.00

Hverdagsgudstjeneste i Lumby Kirke med Annette Jørgensen. Temaet er "Shadowlands".

Søndag 4. november kl. 11.00

Allehelgengudstjenesterne i Stige og Lumby Kirker. Efter gudstjenesterne er der fælles frokost i Stige Sognehus. Gerne tilmelding til frokost på kirkekontoret på tlf. 66 18 70 66 eller lumby.sogn@km.dk senest onsdag den 31. oktober.

Tirsdag 6. november kl. 19.00

Filmklub i Stige Sognehus. Vi præsenteres for filmen "Lucy" fra 2014, som er instrueret af Luc Besson og har Scarlett Johansson og Morgan Freeman i hovedrollerne. Tilmelding er ikke nødvendig og alle er velkomne.

Onsdag 14. november kl. 16.30

Fyraftenssang i Stige Kirke med en kop kaffe og skønne sange.
Alle er velkomne.

Torsdag 15. november kl. 18.30

Menighedsrådsmøde i Stige Sognehus

Søndag 25. november kl. 11.00

Fællesgudstjeneste i Lumby Kirke med tema"Kom til mig alle I som er trætte og bærer tunge byrder og jeg vil give jer hvile". Kom og vær med til en festlig gudstjeneste med inspiration fra engelske salmer og liturgi, hvor alle vores præster deltager. Bagefter er der kirkekaffe med "tea and scones".

Onsdag 28. november kl. 18.00

Menighedsmøde for alle interesserede i Lumby Sognegård. Kom og hør om kirkens aktiviteter og planer for det kommende sæson i Lumby, Stige og Søhus. Der kan bestilles kirkebil.

Onsdag 28. november kl. 17.00

Hverdagsgudstjeneste i Lumby Kirke med Mette Gabelgaard. Temaet er "Victoriatiden".

Søndag 2. december kl. 9.30 og 11.00

Adventssgudstjenester i Lumby og Stige. 1. søndag i advent tager vi hul på forventningens glæde og indbyder til festlige gudstjenester med et musikalsk islæt og efterfølgende kirkekaffe med kransekage og sekt. Alle er velkomne.