Alle aktiviteter

Onsdag 2. maj kl. 15.00

Fortælleeftermiddag i Stige Sognehus. Anne Kathrine Rafn Hauge vil underholde med "Småfortællinger fra mine dage på Vestsjælland." Undervejs bydes der på kaffe og kage.

Søndag 6. maj kl. 17.00

Skumringsgudstjeneste i Lumby Kirke med Mette Gabelgaard. Musikalsk indslag med Maria Rosenkilde Quist på cello og Karen van Durme på blokfløjte.
Efter gudstjenesten serveres der en forfriskning i våbenhuset.

Torsdag den 17. maj kl. 19.00

Forårskoncert i Lumby Kirke med Aiolos Sax og Organ Duo. Henriette Jensen og Tina Christiansen vil på saxofon og orgel give os en velklingende musikalsk oplevelse .
Alle er velkomne.

Mandag 21. maj kl. 10.30

Friluftsgudstjeneste anden pinsedag ved Næsby Kirke i fællesskab med nabosogne.
Efter gudstjenesten spisning af medbragt frokost.
Kontakt kirkekontoret for kirkebil.

Onsdag 23. maj kl. 19.00

Rundvisning i Præsteskoven ved Strandløkkevej (kør ind ved flaget). Menighedsrådet fortæller om de planlagte tiltag i Præsteskoven, og man får mulighed for selv at se området. Husk "fornuftigt" fodtøj.
Der bydes på en forfriskning.

Torsdag 24. maj kl. 18.30

Menighedsrådsmøde i Lumby Sognegård

Mandag 4. juni kl. 9,00

Pensionistudflugt på Fyn med afgang fra Æbleparken. Turen går til Horne Kirke ved Faaborg og derefter Valdemars Slot på Tåsinge. Middag og eftermiddagskaffe undervejs.
Billetter sælges søndag den 13. maj efter gudstjenesten i Stige Kirke eller Lumby Kirke.

Onsdag 6. juni kl. 19.00

Sommerkoncert i Lumby Kirke med Midtfyns Consort. Musik på blokfløjte fra renæssance- og baroktidens England under ledelse af dirigent Michael Moser Thomsen.
Efter koncerten er alle inviteret til et lille glas og lidt godt til ganen i Lumby Sognegård.

Søndag den 12. august kl. 19.00

Sensommeraftensgudstjeneste i Stige Kirke med Karen Nedergaard. Vi skal blandt andet høre om kvinden med alabasterkrukken.
Efter gudstjenesten bydes der på en lille forfriskning.

Torsdag 23. august kl. 18.30

Menighedsrådsmøde i Stige Sognehus

Onsdag den 12. september kl. 13.00

Sensommertur fra Stige Sognehus.

Søndag 16. september kl. 11.00

Høstgudstjeneste et sted i Stige (mere information følger senere).

Torsdag 27. september kl. 18.30

Menighedsrådsmøde i Lumby Sognegård